Impremtacadi

Eines per a tots els projectes

Comptem amb les millors eines per dur a terme tot tipus de treballs de impressió. Des de la clàssica amb tipografia fins als més moderns sistemes digitals, això ens permet adaptar-nos i donar resposta ràpida a qualsevol petició.

ctp

Ens estalvia tot l’enrenou de fer, revelar i emmagatzemar els fotolits, així com d’insolar les planxes, amb aquest sistema passem directament de l’ordinador a la planxa i no hem d’efectuar cap revelat, contribuint d’aquesta manera a preservar el medi ambient ja que no deixa residus.

Alçadora

Tant es pot utilitzar per les alçades dels formularis comercials, albarans, factures etc. com per les revistes que ja les grapa i talla.

Laminadora

Ens permet la possibilitat d’acabar els impresos amb una fina capa de polièster brillant, mate o metal·litzada. Això fa que realci i protegeixi la impressió.

Offsets

Son el cor de la impremta ja que la major part de les feines passa pels seus corrons.

Plegadora

Ens permet endir i plegar els vostres impresos

Plotters

Amb els nostres plotters podem imprimir des de un bolígraf a una pancarta de 50 metres. Que combinats amb el làser la fresadora o la maquina per a gota de resina ens dona un ventall molt ampli de possibilitats.

Grapadores

Son eines imprescindibles per a molts acabats, talonaris, revistes, calendaris, etc.