Impremtacadi

Solucions per als teus projectes

El nostre Procés t’ajudarà a adaptar les teves necessitats i el teu pressupost.

ideEs

Molts cops tenim les coses clares i sabem com volem que siguin, però hi ha vegades que necessitem l’ajuda de professionals per tal de treure més profit dels nostres projectes. Escollir els millors suports, adaptar-los i aprofitar totes les seves possibilitats és molt important a l’hora de fer una inversió en imatge o publicitat.

projecte

Amb la teva idea estudiarem tots els elements que s’han de tenir en compte i els requeriments que ens permetran adaptar el teu pressupost i prevenir errors en el moment de la implementació.

disseny

Adaptar els logotips, escollir la millor tipografia, definir la implementació amb les millors aplicacions són el nostre dia dia. Conjuntar tots els elements gràfics als suports escollits forma part de l’èxit de cada peça i permeten que el producte final acompleixi totes les indicacions dels projectes.

producció

Tenim les eines que ens permeten fer realitat els dissenys amb la millor qualitat i amb les millors tecnologies. L’offset pels treballs en paper, la impressió digital per adaptar-nos a tots els suports, vinils, personalització tèxtil, banderoles… La gravació làser per vidres, metacrilats, metalls, segells d cautxú i tots els suports que et puguis imaginar.

implementació

El final del camí a vegades és el més complicat, per això l’experiència i les eines són els nostres punts forts. Les nostres grues per instal·lar rètols, camionetes per repartir els regals o fulletons, aplicació de vinils en vehicles, adaptació de il·luminacions, suports i ancoratges, tot per aprofitar al màxim la teva idea.