Impremtacadi

Eines per a tots els projectes

Comptem amb les millors eines per dur a terme tot tipus de treballs de impressió. Des de la clàssica amb tipografia fins als més moderns sistemes digitals, això ens permet adaptar-nos i donar resposta ràpida a qualsevol petició.

Fulletons

Podem confeccionar el fulletó que necessitis, a la mida que vulguis i el plegat bíptic, tríptic o desplegable que més t’agradi.

Llibres i revistes

Si vols imprimir, un llibre o una revista o bé editar un calendari estudiarem la manera que et surti  més econòmic. Utilitzem tant la impressió digital com en offset. També podràs escollir l’enquadernació que més t’agradi,  si és una revista grapada o encolada i si és un llibre en rústica o cartoné.

Cartells

Si vols anunciar un acte, esdeveniment esportiu, festa o qualsevol celebració et podem realitzar els cartells que necessitis i de la mida vulguis.

Carpetes

Podem confeccionar i imprimir la carpeta o carta de restaurant que necessitis per a tu o pel teu establiment. Te la podem fer amb solapes, endits o troquelada.

Factures

Diguen’s com t’agradaria que fos la imatge corporativa de la teva empresa o negoci i et farem el disseny. Des del logo fins als impresos que et calguin: albarans, factures, sobres, tiquets  etc.

Targes i invitacions

Podem confeccionar-te les targes de visita, tant de particulars com per a empreses. Imprimir-les  sobre el paper que més t’agradi a una o dues cares o sobre pvc , amb banda magnètica o detecció de presència, si ho necessites.

També podem fer-te les invitacions per a batejos, comunions,  casaments o qualsevulla celebració que vulguis dur a terme.

Adhesius

T’imprimirem els adhesius que et calguin tant sobre paper com sobre vinil, poden ser amb tall recte o bé troquelat amb la forma que necessitis. Podràs escollir que siguin per dins o per fora dels vidres.